HappyKoiHouse.nl

Donderdag 10-11-2011

Alweer een dag in het Koiwalhalla !!!

Langzamerhand komen de puzzelstukjes van onze koipuzzel op z'n plaats!!!

Vanmorgen hadden we een afspraak bij een kweker waar onze klant nog twee mooie koi had gezien, bij de kweker aangekomen kon hij dan ook niet wachten dat ze in de bowl zouden worden gezet zodat hij ze goed kon opserveren, hier hoefde de klant niet lang over te twijfelen, na een goed bod is hij nu eigenaar van twee mooie Shiro's !!!

Onze volgende stop was bij kweker Chogorou deze maakt de mooiste Platinum Ogon, hier konden we het dan ook niet laten om daar een  bowl  met een aantal Ogons te selecteren van prachtige kwaliteit !!!

Kortom een dag met veel wit en zwarte tinten!!!

We hadden nog een aantal kwekers op ons lijstje staan maar jammer genoeg konden we daar vandaag niet terecht, de kwekers zijn namelijk al erg druk met de voorbreiding van de koishow die hier dit weekend is. dus maar even gauw een afspraak gemaakt voor morgen.

Onze laatste kweker van vandaag was Kweker Torazo wat maakt deze man mooie koi de één nog mooier als de ander, onze zoektocht ging uit naar een mooie Nisai sanke's maar jammer genoeg had hij hier niet veel van zwemmen !!

Ondertussen begon het al weer schemer te worden en zijn we nog even naar het koimuseum geweest ter afsluiting van de dag.

Morgen weer vroeg uit de veren om toch die puzzel compleet te krijgen.....

Dus hebben jullie nog wensen dan kunnen jullie die nu nog doorgeven het beste kunnen jullie dan even telefonisch contact opnemen tel +31629140690

Groetjes Chris en Dees

Zo trots als een aap met 7 .......!!
Bij kweker Chogorou
VHQ Platinum Ogon
Torazo Sanke VHQ 69 cm (verkocht)
Chogorou had hoge nood!
Torazo
Katsumi Kon er ook wat van !!!
HappyKoiHouse.nl | Platinum Ogon Chogorou | Nov-2011