Maandag 15-11-2010

 Vertraging uit het verre Oosten!!

Wegens vertraging van ons reisverslag krijgen jullie vandaag zondag en maandag in één keer. Zondag zijn we nog op pad geweest om mooie koi te selecteren, we hadden een kweker op het oog maar dat was wel 2 uurtjes rijden dus vroeg in de auto gestapt, daar aangekomen had de kweker een aantal mooie koi zwemmen maar helaas wou hij ze niet kwijt !!! We zijn met lege handen naar Nagaoka gereden en achteraf gezien wel jammer van de tijd, het was inmiddels al weer half 3 toen we bij Conias kwamen maar ook daar konden we deze keer niet slagen. het werd inmiddels al schemer en we wouden nog naar Tanaka Shigeo ( Showa kweker) Hier hebben we dan ook een paar boxen geselcteerd!! Hier een leuk gesprek gehad met Tanaka over de bloedlijn en het kopen van kwalitatief goede koi maar het belangrijkste hoe houden wij de koi in Nederland en wat doen wij er allemaal aan om de kwaliteit goed te houden!!

s'avonds zijn we naar het eethuisje geweest (inmiddels een vast adres geworden) en hebben weer heerlijk gegeten, ook hebben we hier een jeugdhonk gevonden waar je ontzettend gezellig kunt zitten en een borrel kunt drinken tot in de late uurtjes(het was weer half 3)

Maandag 15-11-2010

Vanmorgen om 6 uur ging de wekker alweer, we hadden al vroeg een afspraak bij de kwekers om een aantal vissen te selecteren we hadden een leuke mix gemaakt maar volgens mij was de kweker gisteravond ook naar het cafe geweest want hij vroeg belachelijk hoge prijzen!!

Inmiddels zijn we aangekomen in Narita (+/- 4 uur met de trein ) om hier onze laatste nacht door te brengen en dan morgenvroeg richting huis te vliegen!!

Begin December zullen onze nieuw aangekochte juweeltjes naar Winterswijk komen, deze zullen dan ook onder koiaanbod worden aangeboden!! Wil je daar niet op wachten? kom dan gewoon gezellig langs in Winterswijk.

Groetjes Chris en Dees

PS Donderdag zijn we gewoon weer op de Zaak!!!

 

 

 

Naam
Naam
Naam
Naam
Naam
Naam