Zaterdag 06-11-2010

Onze dag begon vandaag om 04.00 uur, we zijn naar het zuiden gereden (wel een afstandje maar zeker de moeite waard) Bij Ippinya aangekomen werden we hartelijk ontvangen en de thee stond al klaar.De vrouw van Ippinya moest ons gelijk laten zien hoe tam de Koyo zijn (en dat zijn ze) Hier hebben we dan ook een aantal boxen gesecteerd voor een klant. De temperatuur was inmiddels al rond de 25 graden.

Het lijkt hier wel zomer!!!

Ook zijn we naar Narita Koi Farm gereden wat heeft die man een mooie koi zwemmen de één nog mooier dan de andere. Er zwommen hier een aantal Chagoi die we beslist niet konden laten zwemmen een prachtige body 60 cm en 2 jaar die gaan mee naar huis!!

Ondertussen is het al weer 18.00 uur en wordt het tijd om naar huis te rijden, het is per slot van rekening wel 500 kilometer terug, en aangezien je hier maar 100 kilometer per uur op de autobaan mag duurt het nog wel even.

Maar volgens Christon kon de snelheid hier in Japan ook wel naar 120-140 kilometer per uur worden aangepast, het duurde dan ook niet lang of de politie kwam om de hoek om te vragen of Christon de F 1 aan het rijden was!!!Gelukkig hadden we Aiomy bij ons ( een Japans meisje die perfekt engels spreek) en die heeft ons uit de brand geholpen. Hier zijn de staffen toch wel wat anders dan in Nederland en de kans dat je mee moet naar het bureau is bijzonder groot. We hebben weer eens veel geluk gehad dat de politieagent ons liet verder rijden (zelfs zonder bekeuring) Toen we thuis kwamen hadden we de knolletjes op en vielen als een blok in slaap........

Gr Chris & Dees

 

Even uitrusten ( AICHI)is toch wel ver .
Zeer tamme koi bij Ippinya.
Prive vijver van Ippinya.
Japanse Koi vijver
Koi KOI & nog veel meer koi.
Ook deze gaat mee naar Winterswijk.
Zo ook deze mag mee.
Japanse koi vijver bij de Narita Koi Farm.
Mooi he!!
Showa's