Vrijdag 05-11-2010

Wat gaat de tijd toch snel !!

Vandaag zijn we eerst naar Yagenji gereden, de kweker waar we eigenlijk altijd zeer mooie koi kunnen selecteren, we hadden geen afspraak dus moesten eerst even wachten maar dat was geen probleem want hier vermaken wij ons wel!!

We hebben dan ook in alle rust de koi kunnen bekijken die we graag wilden kopen. Hier alvast een paar plaatjes om jullie een indruk te geven. (sorry voor de kwaliteit van de foto's ergens is er iets mis gegaan, maar ik kan jullie verzekeren dat de kwaliteit van de vissen hoog is!!)

Yagenji november 2010/1
Yagenji november 2010/2
Yagenji november 2010/3

Nadat we klaar waren bij Yagenji zijn we eerst maar even wat gaan eten het was ondertussen al weer 13.00 uur en onze maagjes begonnen aardig te rammelen, Inmiddels is het hard gaan regenen en dan lijkt alles hier wel heel triest!! dus vandaag weinig buiten geweest. Bij Hirasawa hebben we ons weer even begeven in zijn Koipaleis, hier zwemmen veel mooie grote koi waar je mij de hele dag wel kunt achterlaten ik raak niet uitgegeken.

Verder vandaag nog veel mooie koi gezien maar het was alweer bijna donker en moesten een afspraak maken voor zondag om hiet te kunnen selecteren. ( Manfred misschien hebben wij geluk!!!) we hebben er al wat op het oog maar moeten nog even onderhandelen!!

Inmiddels is het hier al weer mooi laat en we moeten gaan slapen , de wekker gaat hier on 4 uur af daar we dan voor één dag afreizen richting het zuiden. We hebben daar nog een aantal kwekers op ons lijstje staan die we nog willen bezoeken. Ons volgende reisverslag zal hierdoor wat vetraging oplopen maar ik zal proberen jullie weer zo snel mogelijk op de hoogte te houden...

Groet Chris & Dees

 

Shiro Yagenji
Kohaku Yagenji
Showa Yagenji