Donderdag 04-11-2010

De kop is eraf!!

Jeetje wat een lange reis hebben we weer achter de boeg, gisteren zijn we aangekomen en het weer in Tokyo was super maar hoe verder we de bergen in gingen hoe slechter het weer werd,

Vanmorgen toen we wakker werden scheen de zon al en het zag ernaar uit dat deze dat ook de hele dag zou doen. (20graden)

Vandaag gaan we ons eerst maar eens oriënteren wat er zoal bij de kwekers zwemt, het is werderom niet makkelijk om goeie kwaliteit te vinden,maar we gaan ons best doen.

Wel hebben wel optie op twee hele mooie Showa's één ervan heeft Christon in de Japanreis van Mei 2010 laten zwemmen in afwachting van hoe de Showa zich zou door ontwikkelen, we waren zeer verrast over het resultaat. Kweker Maruju Yorijo de Showa is in 5 maande tijd nog weer 10 cm gegroeid(nu 71 cm)en 4 jaar en de verwachting is dat deze vis over 2 jaar over de 80 cm gaat.

De andere Showa komt van Kase ook dit is een prachtig dier 63 cm en 3 jaar.Voor meer info over deze twee Showa's mail ons dan even christontewiele@online.nl

Verder zijn we vandaag nog bij meerdere kwekers geweest zoals:

Ikarashi ,Marabushi, Hirashin, Hukushima Katsumi, Sakazume,

Een aantal  kwekers hiervan gaan we deze week nog bezoeken, hierover later meer.

Groetjes Dees & Chris

 

 

 

Showa van kase klaar voor koi Show in Europa.
Zo even kijken of er wat bij zit.
Showa van Maruju Yorijo. November 2010 en 73 cm
Kweker kase druk met het selecteren van de nisai
Kase
Showa MEI 2010 met 62 cm