Donderdag 05-11-09: dag 03

Na een kort nachtje, we konden niet slapen i.v.m. het tijdsverschil, zaten we vanmorgen al weer om 07.30 uur in de auto.

Want ja de tijd die vliegt hier voorbij. Bij Yagenji aangekomen was het zonnetje al weer aardig aan het schijnen, je kunt je het hier niet voorstellen maar de ene dag valt er sneeuw en de andere dag kun je de korte broek aan.

Eerst tijd voor  een kop koffie en een babbeltje met de twee broers, Chris zat ondertussen al in de bakken te spieken wat er dit jaar weer allemaal voor moois zwemt.

Het probleem is: je voelt je net een kind in een snoepwinkel.

We konden het dan ook niet laten om weer een paar zeer mooie Showa's en Kohaku's mee te nemen.

Na Yagenji zijn we naar Takano gereden deze kweker staat bekend om z'n mooie Goromo's en Kawarigoi.

Hier hebben we afgesproken om later deze week langs te gaan om te selecteren, er zwommen zoveel koi daar heb je wel een paar uur voor nodig.

Aangekomen bij Masaki was Chris gelijk verkocht er zwom daar een hele mooie Kigoi een dame van 3 jaar oud 68 cm en een prachtige body, na wat onderhandelen zijn we nu de trotse bezitters van deze dame.

Ook zijn we nog even bij Hirasawa langs gegaan, het is niet te geloven hoeveel koi maar vooral ook hoe groot en mooi de Koi's zijn die daar zwemmen.

We hadden niet het idee om daar te selecteren maar even genieten van deze Koi is ook heel mooi.

Het was immiddels al weer 16:00 uur en dan wordt het al weer donker in Japan. Nog even gauw naar Koifarm Kaneko om daar af te spreken voor morgenochtend en dan naar het hotel.

Inmiddels heeft Chris de foto's op de website gezet.

Naam
Naam
Naam
Naam
Naam
Naam
Naam
Naam
Naam

Ook zijn we bij Ikarashi Koi Farm geweest, daar hebben we vorig jaar 2 koi gekocht en deze nog 1 jaar laten groeien (ontwikkelen)

We waren zeer verrast over het behaalde resultaat.

Dit jaar gaan ze met ons mee naar huis.

 

Naam
Naam